1. Home
  2. /
  3. Verlichting

Verlichting

Wij begrijpen dat verlichting een belangrijk onderdeel is van de sfeer en functionaliteit van uw ruimte. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en budget. Of u nu een kleine kamer nieuw leven wilt inblazen of een groot commercieel project moet uitvoeren, wij staan voor u klaar.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis stellen ons in staat om hoogwaardige en duurzame oplossingen te leveren. We werken alleen met materialen van hoge kwaliteit en passen de nieuwste technologieën toe om ervoor te zorgen dat uw verlichtingssysteem veilig, efficiënt en duurzaam is.

11151_Wever_Ducre_Loona_01_R-RZ

Onze verlichtingsopties

DIALUX Lichtstudie

Onze adviseurs gebruiken Dialux, een professionele software voor het ontwerpen van verlichtingssystemen, om onze klanten aanbevelingen te doen. Met Dialux kunnen we gedetailleerde 3D-visualisaties maken van de beoogde verlichtingssystemen, inclusief simulaties van de lichtverspreiding en lichtsterktes. Dit stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van nauwkeurige en gedetailleerde aanbevelingen die hun verlichtingsbehoeften op maat aanpakken.

Dialux

Vindt u niet wat u nodig heeft?

Contacteer ons!

info@macobv.com

Onze partners