1. Home
  2. /
  3. Vacature Ploegbaas

Solliciteer nu!

Bezorg uw CV en motivatiebrief

Job:Ploegbaas elektricien
E-mail:jobs@maco-bvba.be
Telefoon:+32 (0) 89 70 15 73
Locatie:Leuerbroek 1038, Kinrooi

Wie?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die het prettig vindt om in een team te werken en hierin taken te delegeren, collega’s aan te sturen en kennis over te dragen. We hechten veel waarde aan veiligheid en verwachten dat ook van onze teamleden.

• Je hebt enkele jaren relevante ervaring en beschikt over een opleiding elektrische installatietechnieken (of gelijkwaardig door ervaring)

• Je weet om te gaan met verschillende opdrachten en kan oplossingsgericht en stressbestendig handelen bij problemen

• Je bent gepassioneerd door het uitvoeren van elektrotechnische projecten

• Het hebben van een BA4 + BA5-certificaat of een basisopleiding VCA is een pluspunt

• Een geldig B (+E) rijbewijs is vereist

Wat?

Als ploegbaas ben je verantwoordelijk voor:

• Het overleggen met verschillende actoren zoals de werfleider, projectleider, klanten en je eigen ploeg. Je weet taken te delegeren, anderen bij te sturen en instructies te geven. Je werkt zelf ook actief mee op de werven.

Je volgt nauwkeurig zowel operationeel als administratief de opdrachten goed op. Je raadpleegt werfverslagen, houdt verbruikte materialen bij, begrijpt veiligheidsplannen, etc…

• Je draagt veilgheid hoog in het vaandel en stimuleert hierin ook actief jouw ploeg.

• Je krijgt de verantwoordelijkheid over de goede voorbereiding en het verloop van dagdagelijkse activiteiten rond elektrische installaties.

Het is een zeer gevarieerde functie waarbij zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en initiatiefnemen van groot belang zijn.

Waarom?

Bij MACO BV bieden we een modern en professioneel werkklimaat waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en je carrière kunt laten groeien. We bieden een voltijds contract van onbepaalde duur, zodat je stabiliteit en zekerheid hebt in je baan. Je ontvangt een competitief salarispakket dat in lijn is met je ervaring en functie, inclusief extralegale voordelen. Ook krijg je een uitdagende functie in een groeiend bedrijf. Je krijgt de ruimte en autonomie jouw ploeg op een constructieve manier te begeleiden en te helpen groeien als team.   We geloven in het belang van opleiding en ontwikkeling, daarom bieden we de kans je verder te verdiepen in een bepaalde specialisatie die het beste bij je interesses aansluit. Een opleidingsplan gericht op verrijking van je technische bagage en je professionele kennis.  

Wanneer?

Als je enthousiast bent over de mogelijkheid om als Elektrotechnicus/Installateur bij ons te werken, stuur ons dan vandaag nog je CV en motivatiebrief.
Je werkdagen zullen duren van … tot … en … dagen per week

Waar?

Maco, gelegen te Kinrooi,  werkt voornamelijk aan projecten in de regio Limburg en Vlaams-Brabant. Je zult betrokken zijn bij projecten in diverse omgevingen, zoals kantoren, industriële complexen en andere commerciële gebouwen in deze regio. We streven ernaar om hoogwaardige elektrotechnische oplossingen te leveren aan onze klanten en zorgen voor een optimale service.

Contacteer ons