1. Home
  2. /
  3. Vacature Elektricien

Solliciteer nu!

Bezorg uw CV en motivatiebrief

Job:Elektricien
E-mail:jobs@maco-bvba.be
Telefoon:+32 (0) 89 70 15 73
Locatie:Leuerbroek 1038, Kinrooi

Wie?

We zijn op zoek naar een leergierige en enthousiaste collega die het prettig vindt om in een team te werken en verantwoordelijkheid te nemen. We hechten veel waarde aan veiligheid en verwachten dat ook van onze teamleden. Het hebben van een BA4 + BA5-certificaat of een basisopleiding VCA is een pluspunt. Een geldig B-rijbewijs is vereist. Als je in het bezit bent van een diploma Elektrische Installatietechnieken of vergelijkbare ervaring, moedigen we je aan om te solliciteren.

Wat?

Als Elektrotechnicus/Installateur ben je verantwoordelijk voor:

• Het aansluiten en installeren van elektrische systemen en databekabeling.

• Je plaatst elektrische voorzieningen en aansluitingen op het laagspanningsnet in kantoren en industriële/tertiaire gebouwen.

• Je zorgt ervoor dat lopende projecten succesvol worden uitgevoerd. Dagelijks krijg je een briefing op ons kantoor voordat je samen met je collega’s naar de werklocatie gaat.

• Je taken omvatten onder andere het leggen van leidingen, installeren van schakelmateriaal en plaatsen en aansluiten van schakelkasten.

Het is een zeer gevarieerde functie waarbij zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van groot belang zijn.

Waarom?

Bij MACO BV bieden we een modern en professioneel werkklimaat waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en je carrière kunt laten groeien. We bieden een voltijds en vast contract, zodat je stabiliteit en zekerheid hebt in je baan. Je ontvangt een competitief salarispakket dat in lijn is met je ervaring en functie, inclusief extralegale voordelen. We geloven in het belang van opleiding en ontwikkeling, daarom bieden we regelmatig trainingen en mogelijkheden om je technische kennis uit te breiden.

Wanneer?

Als je enthousiast bent over de mogelijkheid om als Elektrotechnicus/Installateur bij ons te werken, stuur ons dan vandaag nog je CV en motivatiebrief.
Je werkdagen zullen duren van … tot … en … dagen per week

Waar?

Maco, gelegen te Kinrooi,  werkt voornamelijk aan projecten in de regio Limburg en Vlaams-Brabant. Je zult betrokken zijn bij projecten in diverse omgevingen, zoals kantoren, industriële complexen en andere commerciële gebouwen in deze regio. We streven ernaar om hoogwaardige elektrotechnische oplossingen te leveren aan onze klanten en zorgen voor een optimale service.

Contacteer ons