1. Home
  2. /
  3. Vacature calculator – werkvoorbereider

Solliciteer nu!

Bezorg uw CV en motivatiebrief

Job:Calculator - Werkvoorbereider
E-mail:jobs@maco-bvba.be
Telefoon:+32 (0) 89 70 15 73
Locatie:Leuerbroek 1038, Kinrooi

Wie?

We zijn op zoek naar een calculator-werkvoorbereider met een breed technisch inzicht en een sterk analytisch denkvermogen. Je hebt bij voorkeur een bachelor diploma in elektronica of een A2-diploma in elektriciteit of elektromechanica. Je hebt een eerste werkervaring als calculator en bent vertrouwd met gangbare normen, voorschriften en wetgevingen. Je beschikt over goede communicatievaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, en kunt effectief dialoog voeren met klanten.

Bovendien ben je:
• Georganiseerd en nauwkeurig

• Initiatiefrijk

• Ambitieus, gemotiveerd en leergierig

• Bereid om bij te leren

• Open voor optimalisatie en nieuwe technologieën

• Vloeiend in het Nederlands. Kennis van Frans en Engels zijn een pluspunt.

• Ervaren met MS Office

Wat?

Als calculator-werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor:

• Het selecteren van de juiste materialen die nodig zijn voor projecten. Je analyseert technische specificaties, maakt schattingen van de benodigde hoeveelheden en bepaalt de kosten van de materialen. Je houdt rekening met gangbare normen, voorschriften en wetgevingen om ervoor te zorgen dat de berekeningen nauwkeurig en compliant zijn.

• Het nauwkeurig uitrekenen en opmaken van offertes, waarbij je de wederzijdse belangen van het bedrijf en de klant effectief communiceert.

• Je speelt een actieve rol in de verdere ontwikkeling van de calculatiedienst binnen het bedrijf. Dit omvat het identificeren van mogelijkheden tot verbetering, zoals het implementeren van efficiëntere processen, het gebruik van nieuwe tools of technologieën, en het delen van best practices met het team.

• Je werkt nauw samen met het sales departement om proposities en offertes op te stellen die aansluiten bij de behoeften en eisen van potentiële klanten.

• Je maakt projecten aan in het ERP-systeem en zorgt ervoor dat alle relevante informatie en documenten correct worden verzameld en opgeslagen in het projectdossier. Dit omvat technische specificaties, calculaties, offertes, correspondentie en andere belangrijke stukken die nodig zijn voor een goede projectuitvoering en -opvolging.

• Na het versturen van offertes volg je actief op bij klanten om hun interesse te peilen, eventuele vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen of aanpassingen door te voeren. Je bouwt sterke klantrelaties op en onderhoudt regelmatig contact om hun tevredenheid te waarborgen. 

• Je hebt regelmatig contact met prospecten, klanten en derden in het kader van je activiteiten.

• Je bent verantwoordelijk voor het regelmatig evalueren van je eigen werk. Dit omvat het uitvoeren van nacalculaties om te controleren of je initiële berekeningen en schattingen in lijn liggen met de werkelijke kostprijs, gebruikte materialen en gewerkte uren. Op basis van deze evaluaties rapporteer je bevindingen en aanbevelingen aan de relevante personen binnen het bedrijf.

 

Het is een zeer gevarieerde functie waarbij zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en initiatiefnemen van groot belang zijn.

Waarom?

Bij Maco bieden we een modern en professioneel werkklimaat waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en je carrière kunt laten groeien. We bieden een boeiende, afwisselende, voltijdse positie van onbepaalde duur, zodat je stabiliteit en zekerheid hebt in je baan.
Je ontvangt een competitief salarispakket dat in lijn is met je ervaring en functie, inclusief extralegale voordelen. Ook krijg je een firmawagen volgens onze car policy. Daarnaast geloven we in het belang van opleiding en ontwikkeling, daarom schenken we altijd extra ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng.

Wanneer?

Als je enthousiast bent over de mogelijkheid om als calculator-werkvoorbereider bij ons te werken, stuur ons dan vandaag nog je CV en motivatiebrief.
Je werkdagen zullen duren van … tot … en … dagen per week

Waar?

Maco, gelegen te Kinrooi,  werkt voornamelijk aan projecten in de regio Limburg en Vlaams-Brabant. Je zult betrokken zijn bij projecten in diverse omgevingen, zoals kantoren, industriële complexen en andere commerciële gebouwen in deze regio. We streven ernaar om hoogwaardige elektrotechnische oplossingen te leveren aan onze klanten en zorgen voor een optimale service.

Contacteer ons